Köpvillkor
Priser inkl. moms

Köpvillkor

Köpvillkor: Alla priser är inklusive svensk moms.

Frakt
Upp till 1499kr = 20kr

Priser & Villkor gäller för privatpersoner inom Sverige

Ordrar som överstiger 1500 kr skickas fraktfritt

Expeditionsavgift
Alla ordrar under 200 kr debiteras en expeditionsavgift på 100 kr

Fraktbolag
Norscand använder Schenker som distributör av våra paket.

Alla paket levereras normalt till närmsta ombud.

Normal leveranstid är 2-5 dagar för order lagd före 16:00.

Beställning
Du kan beställa antingen via denna webbshop eller vår ordermottagning på telefon: 0270-20 20 20 men du kan även maila på order@norscand.com eller per brev som du skickar till: Norscand Import AB, Kattövägen 10, 826 66 Marmaverken.

Om du ringer in din order, anteckna först vad du vill beställa så flyter samtalet bättre och vi kan hålla en högre servicegrad på ordermottagningen samt att vi minskar ner telefonköerna. Alla ordrar behandlas i turordning och inom 1-2 arbetsdagar. Kan dock vara lite längre leveranstid vid semestermånaderna.

Restnotering
Vi restnoterar vanligtvis ej varor till privatkunder, om ej annat bestäms mellan oss och kunden. Varan måste därför beställas om. Vi reserverar oss för att prisändringar kan ske när som helst och att beställningar i vissa fall ej kan fullgöras p.g.a. varubrist eller ”force majeure”.

Orginalnummer
Originalnummer används på denna webbsida endast i referenssyfte och har ingen som helst koppling mellan Norscand Import AB och någon motorfabrikant eller tillverkare.


Öppettider:

Mån-Tis 13:00-15:00.
Onsdag = Stängt
Torsdag 13:00-15:00.
Fredag = Stängt.


Besökstider
Om du önskar besöka oss på Norscand Import AB på vårt kontor & lager i Marmaverken, vänligen boka tid per telefon cirka en vecka i förväg.

Retur p.g.a. felbeställning
Anmärkning skall vara gjord inom 14 dagar efter leverans. Varan skall vara tillbaka hos oss inom 15 dagar efter anmärkningens datum, för att full återbetalning skall gälla. I annat fall debiteras en ”hyresavgift” på 10% av varuvärdet för varje påbörjad vecka som returen försenats, detta p.g.a. att vi kan vara i behov av varan till någon annan kund. Samt att om varan ej är i fullständigt nyskick när vi återfår den, så reduceras priset med 50%. Alla reklamationer skall göras skriftligt på medföljande retursedel och skickas till oss.

Beskriv utförligt vad som är felaktigt och vilken åtgärd som önskas. Varan och retursedeln skickas till: Norscand Import AB, Kattövägen 10, 820 26 Marmaverken. Du betalar frakten på posten och får summan tillbaka när vi mottagit din retur, om felet som uppstått är p.g.a. oss. Vid retur av större varor som inte kan skickas som brev, utan måste skickas som paket. Kontakta oss på Norscand Import AB, så skickar vi en fraktsedel för paket till dig. Om du är osäker på hur du skall gå tillväga med din reklamation så kan du ringa till oss på telefonnummer: 0270-20 20 20. Du kan även mejla på: me@norscand.com

Retur p.g.a. Norscand Import AB
Returer som beror på att Norscand Import AB har skickat fel vara eller en trasig/felaktig vara. Måste vara oss tillhanda inom 30 dagar för att vi skall ha möjlighet att rätta till felet. På grund av detta uppmanar vi alla våra kunder att kontrollera sina paket direkt de får dem.

Transportskador
Vid eventuella transportskador skall DU anmäla det till transportören/kuriren, som hjälper dig att fylla i en skadeblankett.

Org.nr.
556622-5586
Senast inlagda produkter
Styröverfall Kreidler
Styröverfall Kreidler
95,00 kr
Styröverfall Tempo/MCB
Styröverfall Tempo/MCB
119,00 kr
Anslagsgummi för pakethållare
Anslagsgummi för pakethållare
10,00 kr
Gummihandtag Svart
Gummihandtag Svart
79,00 kr
Baklyse kompl. UNI
Baklyse kompl. UNI
299,00 kr
Gummihandtag FS1 77-78
Gummihandtag FS1 77-78
95,00 kr
Gummihandtag FS1 DX
95,00 kr
Baklyse Hercules Prima / Zündapp Mofa
Baklyse Hercules Prima / Zündapp Mofa
299,00 kr
Kopplingshandtag kompl. Zündapp
Kopplingshandtag kompl. Zündapp
350,00 kr
Gashandtag kompl. Zündapp
Gashandtag kompl. Zündapp
395,00 kr
Norscand Import